preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Antun Gustav Matoš" Vinkovci

Login
e-Dnevnik

Kalendar
« Svibanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

MENU

Menu školske kuhinje za naredna dva tjedna

Priloženi dokumenti:
Menu 4.pdf

Raspored zvonjenja

 

 

Prije podne

1. sat     8.00 – 8.45

2. sat     8.55 – 9.40

3. sat      9.50– 10.35

4. sat    10.40 – 11.25

5. sat    11.30 – 12.15

6. sat    12.20 – 13.05

7.sat     13.10 - 13.50

 

Poslije podne

0. sat     13.10 – 13.50

1. sat     14.00 – 14.45

2. sat     14.55 – 15.40

3. sat    15.50 – 16.35

4. sat    16.40 – 17.25

5. sat    17.30 – 18.15

6. sat    18.20– 19.05

Brojač posjetitelja

 

Trenutno je online:

Anketa
Što mislite o besplatnoj prehrani učenika?



Korisni linkovi

Tražilice

Google

Yahoo

Msn
 

 

Enciklopedije

e-pošta

 

Saznaj svoj OIB

 
ŠKOLSKA GODINA 2023./2024.

Radno vrijeme školske knjižnice:

Ponedjeljak: 12:00 - 18:00h

Utorak: 8:00 - 14:00h

Srijeda: 8:00 - 14:00h

Četvrtak: 12:00 - 18:00h

Petak: 8:00 - 14:00h

 

Tel: 032/303-699

 

Online katalog školske knjižnice:

https://library.foi.hr/lib/641

 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Radionica s učenicima Produženog stručnog postupka
Autor: Dajana Mitić, 28. 10. 2022.

Povodom Dana školskih knjižnica i Mjeseca hrvatske knjige učenici koji pohađaju Produženi stručni postupak posjetili su školsku knjižnicu.

Nakon kratkog razgovora i upoznavanja knjižničarka im je pročitala kratku priču pod nazivom Palac iz zbirke priča Dođi da ti pričam Nade Iveljić. Priča govori o složnosti i snazi te su nakon priče učenici opcrtali svoju ruku na papir i nacrtali lice svakome prstu po uzoru na priču koju su poslušali. Radove smo izložili na pano unutar knjižnice.

Učenici su obišli knjižnicu, pročitali i prolistali poneku knjigu, te obećali ponovno doći.






[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju